MasterDeoAiR 

DESCRIERE

MasterDeoAiR este o formulare lichidă, de culoare bej, cu miros de mirodenii și a fost dezvoltată pentru a neutraliza mirosurile urate provenite din procesele industriale de productie sau emanate din stocarea materiilor care se degradeaza .

Amestecul special de extracte vegetale naturale (flori, fructe, plante etc.) conținut în MasterDeoAiR garantează acțiune imediată, siguranță și eficiență în neutralizarea mirosurilor rele conținute în aer.

MasterDeoAiR utilizează reacții chimice de combinație și absorbție pentru controlul și neutralizarea mirosurilor rele. 

AVANTAJE –DOMENII DE APLICARE 

MasterDeoAiR este un produs lichid concentrat. MasterDeoAiR este capabil să dezvolte o acțiune de dezodorizare care neutralizează complet mirosurile rele, lăsând aerul curat și cu un parfum natural delicat.

MasterDeoAiR este indicat pentru tratamentul aerului incarcat de miros provenit de la :Deponeuri,hornuri extractoare, hote, perimetre,bazine de stocare,puturi,etc.

MECANISM DE ACȚIUNE

MasterDeoAiR este un extract natural care neutralizează o mulțime de compuși organici cu miros neplăcut. 

Neutralizarea  se poate efectua cu:

• Combinație, o metodă similară construcției, gazul cu miros neplăcut reacționează chimic cu molecula de neutralizare și formează un compus inodor

• Absorbția unei substanțe cu miros neplăcut :este absorbită de neutralizant și formează un produs inodor

• Colectarea micelelor unor ingrediente captează moleculele de miros în aer, ele creează apoi o picătură grea care cade la pământ și reține mirosurile.

MasterDeoAiR folosește o combinație a tuturor acestor metode chimice și fizice.

SIGURANTA- CALITATE 

Toate ingredientele conținute în MasterDeoAiR nu sunt toxice, nu dăunează mediului și nu sunt supuse reglementărilor privind transporturile. MasterDeoAiR este inofensiv pentru oameni, animale și mediu.

MasterDeoAiR nu contine organisme modificate genetic.

FOLOSIRE 

Agitati MasterDeoAiR inainte de folosire.

MasterDeoAiR diluat poate fi aplicat cu generatoare de ceață sau cu duze de pulverizare.

Pulverizați fin și distribuiți în mod uniform soluția de MasterDeoAiR  direct în aer până la perceperea parfumului tipicMasterDeoAiR, apoi opriți nebulizarea și repetați tratamentul în mod regulat când reapar mirosurile rele.

MasterDeoAiR poate fi combinat cu un produs bacterian probiotic ecologic,inofensiv pentru oameni,animale si mediu pentru degradarea substantelor organice din deponeu.

DOZARE 

Perimetre, cosuri de evacuare: nebulizare MasterDeoAiR diluat in apa 0.5 la 2.0 % 

AMBALARE: 

Bidoane a 25kg. 

AVERTIZARI-DEPOZITARE 

Depozitați în recipientul original, bine închis și nu la îndemâna copiilor.

Nu inghititi. Nu fumați și nu consumați mâncare sau băutură în timpul utilizării.

Evitați contactul cu ochii, în caz contrar, spălați-vă cu multă apă.

Spălați întotdeauna mâinile după manipulare.

A se păstra protejat de îngheț și la temperaturi sub 40 ° C. Nu se amestecă cu niciun alt produs, în special cu biocide, insecticide și dezinfectanți.